SUPERhimmeli

Enkeli laskeutuu

Sarah Wilford aka Gravitrix: Armahda, kerrankin.
Fox: Tyydytä kostonhimo
Noah “Albedo” Murphy: päihitä Varjomestari!

Team goal: Todetaan tarve omalle supertiimille

Salt Lake Citystä poistutaan armeijan Hellfire-ohjusten iskiessä keiju-kontaminaatiokohtaan. Lontooseen päästyä todetaan, että parempi pitää matalaa profiilia. Sarah palaa töihin, Sasha ja Noah lähtevät Ashcroftin high schooliin Lutoniin, jonne Sarah heidät nakkaa.

Noah tekee coolin ensivaikutelman ja saa sillä “don’t mess with me” maineen + tekee Sarahin ylpeäksi loistamalla englannissa VS Sasha joutuu kiusaajien hampaisiin + Sashan pahin kiusaaja muistuttaa vahvasti Foxia
Sarah-linkki muuttuu muotoon: äiti, jonka olisin tarvinnut!

Sarah neuvottelee Alisha Pickeringiltä laillisen mandaatin supersankarointiin Gravitrixille ja ryhmälleen Albionille VS mediassa juorutaan että Lontoon supersankarit on sisällissodassa ja mandaatin saa vain tarkan viranomaisten tarkkailun alla.

Hyvän tahdon eleenä Gravitrix paljastaa identiteettinsä Alishalle. Alishan järjestämässä tiukassa neuvottelussa tehdään sovinto myös Albionin ja Instituutin välille.

Fox saa värvättyä Shïmosan Hra Reedin metsästykseen VS tajuaa että Shikoba on hänen uhrinsa

Mimosa ottaa Shikoban ruumiin haltuunsa rankalle roadtripille, jolta lähettää jatkuvasti huonompikuntoisesta Shikobasta nakukuvia ja selfieitä. Fox puhuu mielikuvitus-Danielille valtaamassaan vanhassa saarella olevassa linnassa.

Albedo yllättää Varjomestarin rysän päältä yliopistomurtoa tekemästä VS Fox pamahtaa paikalle (Sasha on pitänyt Foxin liikkeitä silmällä)

Rähinän jälkeen Noah vie Foxin Mäkkärille selviämään hiprakastaan ja juttelevat, Fox kertoo että tappoi Danielin koska tämä kerjäsi sitä, Noah koettaa puhua Foxia soittamaan Libertyltä apua.

Fox saa Mimosan ja Shikoban tekemään yhteistyötä + (Herra Reed on ollut yhteydessä BRAVEen ja on tässä maailmassa etsimässä Foxia) saa Hra Reedin kiinni VS Shikoba saa Foxin tajuamaan että on nyt oikeasti pahis
Shïmosa-linkki muuttu muotoon: käytän Shikobaa hyväkseni ja se ei tunnu kivalta.
Vanha tiimi -linkki muuttuu muotoon: Ehkä kaikki ei ole vielä menetetty.

Rochelle laskeutuu taivaista Trafalgar Squarelle ja tekee mahtipontisen sodanjulistuksen keijuja vastaan.

Sarah bondaa Rochellen kanssa uudelleen JA kertoo Rochellelle Danielin kuoleman lavastamisesta ja suhteestaan Danieliin.

Sarah saa toivoa Rochellelta JA huolestuu Rochellen kaikkivoipaisuudesta ja alkaa rakentaa Rochelle-busteria

Sarah on Maapallon Suojelijoiden keulakuva VS Rochelle on oikeasti pahis + (Farsight oli nähnyt tämän jo aikoja sitten ja piirtänyt siitä sarjakuvan) haluaa poistaa superit maailmasta

Alisha Pickering kannattaa Gravitrixia Sonja Cooperin sijaan Maapallon Suojelijoiden keulakuvaksi ja avioparin välit viilenevät.

Sarah armahtaa Alisha Pickeringia ystävystymällä tämän kanssa ja tukien tätä aviokriisissä VS Heijastaa tunteensa Danielia kohtaan tämän kaksoisveljeen Kyleen + (Farsight tiesi myös tämän) Sarahin voimissa esiintyy hallitsemattomia tavallista vahvempia voimanpurkauksia

Comments

m1hka MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.