SUPERhimmeli

Huteja ja hyvästejä

Daniel “Clairvoyant” Gilliam: Katoa kuvioista VS Order of the Twilight
Sarah “Gravitrix” Wilford: Päihitä super VS Basiliski
Fox “Portal”: VS Pressi

Tiimi hakkeroi itsellensä yhteyden poliisiradioon ja hätäkeskukseen. He saavat tietää että poliisia on jo jonkin aikaa kiusannut ryöstöjen sarja jonka tekijät tunnetaan vain “Päärynävarkaina”. Fox päättää lanseerata itselleen uuden supersankarinimen “Portaali” parantaakseen imagoaan.

Fox pääsee kansan sankkojen rivien suosioon pelastamalla panttivankeja VS internet alkaa shippaamaan Portalia ja konstaapeli Kate Rossmania
Sarah-linkki muuttuu muotoon: Jospa se joskus osais arvostaa mua.

Sarah pelastaa jonkun poliitikon hengen + (Sonja Cooperin vaimo Alisha Pickering) joka on Ylinormaalien asioiden ministeri + Gravitrixistä supersankareiden esikuva VS josta tulee Gravitrixin todella ärsyttävä number one fani
Fox-linkki muuttuu muotoon: ‘Yllättävän hyvä tiimipelaaja’

Daniel ystävystyy poliisipari Finley “Andy” Andrewsin & Georgia “Matt” Matthewsin kanssa + (Pomo Macey Carr on alaistensa mielestä vittupää eikä kuuntele heitä, toisin kuin Clairvoyant joka arvostaa peruspoliisin tekemää duunia!) pääsee hyödyllisen ja hyvän tyypin maineeseen perus partiopoliisien keskuudessa VS Andy ja Matt ovat korruptoituneita + Daniel saa vihiä että Orderilla on tietoa hänen alkuperästään.

Hommasta tulee paljon hyvää pressiä, jopa Foxille (tai siis Portaalille). Clairvoyant ottaa asiakseen jeesiä passipoliiseja näiden arkityössä aina välillä kaverinaan Portaali ja/tai Gravitrix. Daniel muistaa nähneensä Foxin luostari unissa samaa kummaa kieltä kuin pädissä jonka nappasi Pantechin/Roscosmoksen nimissä Harryn kidnapanneilta tyypeiltä.

Sarah saa tilaisuuden saada Musta Tähti satimeen VS Basiliski kiristää Sarahia toimittamaan tälle etsimänsä artefakti tai tämän perheelle käy huonosti. + (jäynää koko muun tiimin pois jäljiltään ja menee sooloillen) Sarah saa Basiliskilta todella pahasti turpaan, sairaalakuntoon.

Sarahin vinkkauksesta ja “yllätykseksi” ostamilla lipuilla Daniel, Fox, Reed ja Sasha painelevat Alice & the Wild Cardsin keikalle The Rabbit Holeen.

Fox saa mainettaan parannettua Gaultin haastattelun avulla VS Konstaapeli Rossman menettää työnsä poliisina Portaali-juorujen takia + (Tinahattu-Toby on varoitellut porukkaa ihmisistä jotka vain näyttää ihmisiltä mutta on oikeasti ALIENEITA) Foxin tunteneita kadun asukkeja katoaa.
Daniel-linkki muuttuu muotoon: Oliskohan sittenkin toivoa…?

Daniel saa yhteyden order of the Twilightin vastavoimaan tanskalaisen agentti Benjamin Skovin kautta VS OotT EI aktivoi Danieliin bliidanneen aivopesun + EI ohjelmoivat koko tiimiin vaikuttavan lamautuskäskyn

Sarah ja Daniel saavat riidan aikaiseksi OotT vastavoimasta.Sarah saa Danielin uskomaan että ui liian syvissä vesissä, Daniel saa tietää että BlueWave Capital juontaa myös juurensa Temppeliherroihin ja Sarah on työssään sivunnut omituisia organisaatioita.

Sarah päihittää superin VS se pääsee livahtamaan karkuun uhraamalla kosmisen jalokiven

Daniel saa hyödyllistä apua VPSVn Amerikan solulta VS Danielin avulla OotT saa aikaan heikkouden VPSVn turvatoimissa + (Daniel on eka super jonka ne värvää ja innostuu siitä vähän liikaa) vaarantaa koko organisaation

Fox tajuaa, vihdoin, että Daniel tykkää siitä ihan oikeesti! le gasp VS keijut kidnappaa herra Reedin Foxin sijasta

Rähinässä räjähtää ja Daniel säikähtää Foxille käyneen köpelösti. Helpotuksen huumassa suutelee hämmentynyttä Foxia kun tämä onkin vielä hengissä.

Kotiinlähtöpäivän aamupalalla Daniel kertoo jäävänsä Jenkkeihin VPSV:n hommiin. Muu tiimi ei ota uutisia hyvin vastaan. Daniel lähettää Foxille vielä viestin jossa selittää tarkemmin, että tekee tämän lapsensa Emmanuelin tähden.

Comments

m1hka m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.