SUPERhimmeli

Karkumatka joka päätyy kiven sisään

Sarah: alistu johdettavaksi VS ylpeys
Fox: joku saa tietää tosinimen VS keijuperintö
Daniel: tajua itsenäisyyden arvo VS instituutti

Edellisen jakson rähinän päälle joukkue päätyi Herra Reedin kartanon aulaan.

Fox käyttää keijutaitoaan parantamaan Sarahin haavat VS parannus kirjaa Foxin tosinimen ‘Thomas Samuel Reed’ Sarahin vasemman lapaluun alapuolelle + Sarah jää keijuvelalliseksi Foxille ja joutuu tottelemaan tätä kunnes ehto toteutuu.(paikan luonnonhenget ei ole Foxin tuttuja ja meinaavat hankaloittaa asioita) + Sarah ja Fox on sidottu toisiinsa, taika paljastaa Foxin sijainnin ja Foxin voi jäljittää Sarahin kautta.

Daniel kertoo Harrylle että sankaripoppoo kuuluu valtion joukkoihin, mutta epäilee että tukijoukoissa on pahisten kätyri. Fox, Sarah ja Daniel pitävät tiimipalaverin jossa Fox kertoo vaihdokashistoriansa ja talon omistajan ikävän kohtalon.

Daniel saa Rochellen nopeasti mukaansa VS Rochelle ehtii saada väärän käsityksen ja ottaa yhteyttä Instituuttiin (Rochellelle on kerrottu että Danielin veli Kyle on Instituutissa potilaana ja se oli Danielille kova isku)

Daniel selittää tilannetta Rochellelle ja kun tilanne valkenee, Rochelle kertoo heti että Instituutti saattaa jäljittää häntä. Tallista löytyy t-mallin Ford, joka vaihdetaan Harryn taitojen avulla paikallisen lääkärin Audiin ja suunnataan kohti.

Daniel EI näyttää Rochellelle tiedot vauvasta ja itsestään ja pohtivat yhdessä mitä tehdä VS Musta Tähti haluaa juuri tämän vauvan

Sarah keksii keinon harhauttaa jahtaajia, plänttää varastetun auton omistajan puhelimen ranskalaisturistien autoon VS Harry katoaa Sarahin luottokortin kanssa

Sarah ja Rochelle huomavat Foxin nimen Sarahin selässä. Sarah kuulustelee Foxia aiheen tiimoilta. Fox menee ulos istumaan ja panikoimaan. Daniel tulee rauhoittelemaan ja sitten halaillaan tosi söpösti. :3

Sarah ja Rochelle bondaavat (Sarah ja Rochelle ovat molemmat isosta perheestä vieraantuneita) VS joku Sarahille rakas koira Tristan on kuollut “kaasuräjähdyksessä”.
Sarahin Supertiimi-linkki muuttuu muotoon: En oikeastaan luota

Fox kertoo Sarahille ja Rochellelle miten nimihomma toimii ja jonkinlainen kauhun tasapaino saadaan aikaiseksi.

Fox haluaa kaksoisolentonsa turvallisesti ulos VS kaksoisolento ei oikeastaan halua pois vankilasta

Sarah pelastaa henkiä VS huoli Rochellen lapsesta + toveruus Rochelleen kasvaa samaa vauhtia kuin syyllisyys (offscreen Sarah ja Daniel ovat olleet hilkulla harrastaa seksiä keskenään)

Daniel todistaa itselleen että on supersankari + linnan konnat tajuaa ettei Danielille kannata ryppyillä + tunnistaa Instituutin mädät omenat: Paula Singhin ainakin VS identiteetti paljastuu työkavereille + Instituutti saa Kylen puhuttua puolelleen (faktat puhuu kovaa sanaa, selvästi Daniel on terroristi)

Fox teleporttaa porukan toisaalle turvalliseen tyhjään huoneistoon Lontoossa.

Comments

m1hka m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.