SUPERhimmeli

Kuun ja kuoren välissä

Jatkuu viime numerosta…

VPSV:n James saa Janen vanhan keijututun kautta kulun keijumaailmaan VS avaruusolennot saavat myös avaimen keijumaailmaan.

Valerian saapuu herra Reedin/Foxin kotikylään ja saa nopeasti tietää että Fox on palannut herra Reedin henkilöllisyyden varjolla kartanolle ja ollut viimeaikoina hyvin kiireinen. Löytää kartanolta jälkiä keijutaikuudesta.

Valerian saa Foxin luottamuksen + (Himalajalla Valerianilla oli ongelma) ja ystävystyvät VS joutuu auttamaan Foxia vaarallisissa keijutaikuusrituaaleissa.

Redin perhe iloitsee ihmeparanemisesta niin ettei Shikoba saa kerrottua Redille mistä oikeasti on kyse. Kun tietäjä-proffa varoittaa että keijun maksun unohtaminen johtaa pahojen asioiden kolminkertaiseen pahenemiseen, ei auta muu kuin lähteä varaamaan lippua

Värjöttelevä Shikoba saapuu Ringmoreen ja saa Journey’s End Inn kapakassa kuulla juttuja herra Reedistä. Esittää eksynyttä päästäkseen herra Reedin kartanoon, jossa tapaa ensiksi Valerianin.

Shikoba tutustuu Foxiin VS Fox tunnistaa Shikoban Eagleicaksi

VPSVn agentit saavat vauvan haltuun (VPSV:llä on ollut aitoja harjoitusvastustajia ) VS avaruusolentojen toimet keijumaassa johtaa keijujen veriseen hyökkäykseen VPSV:n Dublinin solua vastaan, jossa James kuolee.

Valerian saa Shikobasta liittolaisen VS ja EI on äärimmäisen mustasukkainen Foxista (Valerian on aikaisemminkin ainakin kerran ollut rakastunut mieheen joka kääntyi naisiin päin)
Keijut-linkki muuttuu muotoon: kiehtovia ja vaarallisia

Shikoba saa tietää keijujen sokeri-heikkoudesta.

Shikoba EI saa Foxin auttamaan pinteessä ilman seksiä VS Fox lumoaa Shikoban keijukonstein + (Mïmosan voimat ovat heikenneet ihmismaailmassa oleskelusta) Vangitsee Mïmosan Shikoban kehoon.

John tuhoaa Stonehengen keijujen pääportin ihmismaailmaan + neuvottelee Rochellen kotiin VS ottaa vastaan alienien värväyskutsun + John lietsoo sotaa ihmisten ja keijujen välillä + (Rochelle etsiytyi vapaaehtoisesti alieneiden luo) Rochellesta tulee keijujenvastaisen sodan Jean D’Arc
Alienit-linkki muuttuu muotoon: vahvoja liittolaisia.

JANE piilottaa Rochellen ja Danielin vauvan elämään normaalia elämää.

Valerian saa tietää OoT:n todellisista tekemisistä + (Eagleica pelastaa viime hetkellä) Valerianista tulee OoT:n vanhin jäsen ja täten sen johtaja VS mutta joutuu ihmisuhri-polttoaineeksi kun Fox lähettää koko OoTin Keijumaailmaan

Shiboka saa BRAVEn takaisin kehiin VS ryhmä julistetaan rikollisiksi tehtyään “pidätettyään laittomasti” valkoisia ryöstelijöitä hurrikaanin jälkimainingeissa.

Comments

m1hka MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.