SUPERhimmeli

Luottamusta ja lipsahduksia

Sarah: arvosta nöyrtymistäsi VS Koti ja kasvatus
Fox: Saa Sashan luottamus VS Sasha
Daniel: Piilota vauva pahiksilta VS Musta Tähti

Fox EI saa Danielilta anteeksi VS Sasha narauttaa Foxin siitä, että luostarissa on täysin toimiva laajakaistayhteys + (kulttilaiset sai selville Foxin tosinimen) Fox vaikuttaa luopiolta + uudelleenohjelmoitu + ohjelmointi tihkuu Danieliin
Daniel-linkki muuttuu muotoon: Nyt se varmaan vihaa mua…

Kultistit manipuloivat Foxin houkuttelemaan tiimin väijytykseen China Townissa. Syöttinä on suojaava taikakristalli jonka voimasta olisi tiimille hyötyä.

Sarah saa Chinatownista psykoharmonisen resonaattorin VS Daily Mirror julkaisee William Gaultin tekemän Gravitrixin sisaruksen haastattelun

Daniel oppii Order of Twilightin käyttämistä voimista + (ennustaminen toimii, mutta ennustajan vaikutuspiiriä ei voi nähdä) oppii voimillaan piilottamaan ihmisiä VS Rochellea vastaan on hyökätty ja hän on nyt pakosalla vauvan kanssa.
Sarah-linkki muuttuu muotoon: Tämä on Rochellen pettämistä.

Fox tajuaa että on aivopesty + (Sasha on näkymätön Order of Twilightin ennustajille) Pelastaa Sashan hengen VS Mutta hyökkää tiimin kimppuun tappotarkoituksella.

Fox kolkataan kunnon mukiloinnin päätteeksi ja tiimi liukenee paikalta. Daniel viettää yön vahtien Foxin tajuttomuutta. Aamulla herra Reed lukee Daily Mirroria rikkoakseen aamiaispöydän painostavan hiljaisuuden. Sarah tunnistaa juoruakan parturikampaaja Chloe-siskokseen ja saa raivarin. Fox vangitaan johonkin huoltokuiluun.

Daniel saa tietää että Rochelle on turvassa + (täytyy tehdä korkeimman omakätisesti) antaa vaaville vahvat psyykkiset suojat VS vaavi aiheuttaa äiskälle komplikaatioita
Sarah-linkki muuttuu muotoon: lapsen on oltava etusijalla!

Daniel matkaa Rochellen perään Nizzaan Ranskaan ja löytää hänet juuri kun vauva päättää tulla ulos ja Rochellea kärrätään sairaalaan. Lääkäriä esittäen käy ‘punnitsemassa’ vaavin, antaen tälle ohimohieronnan ohessa suojan ilkeiltä katseilta. Välittää Gravitrixilta terveiset ennen kuin karkaa paikalta.

Fox saa hierottua tuttavuutta Sashan kanssa VS Sasha alkaa stalkkaamaan Foxia

Sarah hiljentää Chloen (Sarah varoittaa Chloea kuinka vaarallisia vihollisia Gravitrixilla on) VS äiti sättii

Sarah lupaa suojella Chloea ja hoidella toimittajan

Sarah käännyttää Gaultin puolelleen VS Gault haluaa Gravitrixiltä syväluotaavan henkilöhaastattelun + (Gault tutki aikanaan projekti Avantimea ja muistaa Sarahin sieltä, koska tämä on niin kaunis) Gaultista tulee Gravitrixille kuin terapeutti
Daniel-linkki muuttuu muotoon: Voi paska, taidan olla rakastunut.

Gault julkaisee tiimistä positiivisia supersankariuutisia.

Comments

m1hka MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.