SUPERhimmeli

Operaatio Siperia

Jossa tavataan vanhoja tuttuja ja saadaa uusia ystäviä.

Sarah Wilford : Täytä muistisi aukkoja VS Project Avantime
Fox : Selvitä tunteesi Mïmosaa kohtaan VS Mïmosa
Daniel T. Gilliam : Tule supersankariksi VS Kaksoisveli Kyle Gilliam

Muutu/Vahvistu, Äly/Urheus

Yö sujuu rauhallisesti. Fox sammuneena, Sarah uupunutta unetonta unta näkien ja Daniel herra Reedin kanssa vahtivuoroa pitäen Full Metal Alchemistin parissa.

Aamulla Daniel painuu pehkuihin kun Sarah herää ja Sarah käy lopulta heivaamassa Foxin petiin. Fox tissuttelee aamun ja avautuu Danielin ehkäisevän päihdetyö -intervention päätteeksi.

Sarah löytää Tunguskan keskuksesta heikkouden jonka kautta soluttautua syvälle (Liberty Morrowlta tulee vinkki) VS Tavallisten vaikeuksien lisäksi jonkun on uhrauduttava, että päästään ulos.

Training montage: tiimi reenaa yhteistyökykyjä, voimien käyttöä ja sparraa.

Sarah saa tietää mitä hänelle on tehty VS Kevinin kurja kohtalo on Sarahin syytä + Kevin ja Sarah olivat rakastavaisia + (Sarah on alkanut käyttää voimiaan aktiivisesti myös ihan normi arjessa) Näkökyky heikkenee kaikilla jotka ovat pidempiä aikoja Sarahn voimien vaikutuksen alaisena.
Fox-linkki muuttuu muotoon: “Avulias arvaamattomilla tavoilla.”

Daniel pelastaa viattomia VS Verinen taistelu Kylen kanssa.

Fox saa tietää Mïmosan heikkouden (Mïmosa tottelee alitajuisesti Foxin laulamia sanoja, ja laulaen heidän suhteensa alkoikin) VS EI Foxin maailmojen välinen matkailu on johtanut pahikset keijumaailman voimien jäljille + EI Farsight pitää Foxia pahiksena.
Keijumaailma-linkki muuttuu muotoon: Keijut tietää vain ongelmia (vaikka Mïmosa onkin edelleen ihana).
Tiimi-linkki muuttuu muotoon: Kaikilla tuntuu olevan joku taakka kannettavana.

Sarah, Daniel ja pelastetut ihmiskoe-eläimet pakenevat pikkuruisella koneella. Fox jää aiheuttamaan hämminkiä laitokseen.

Mïmosa pelastaa Foxin viimehetkellä nukuttamalla vartiat ja vie tämän Kiinaan johonkin puutarhaan. Kaksikko jakaa herkän hetken kylpien koi-lammikossa mutta sitten Mïmosa alkaa puhua huolestuttavia. Fox laulaa Mïmosan pyynnöstä heidän laulunsa jonka lopuksi Mïmosa jostain syystä lähtee pois. (Voimaa laulun sanoissa) Fox pakenee paikalta ja kävelee pitkin Kiinan maaseutua kunnes ei enää jaksa ja väsähtää temppelin oven pieleen josta ystävällinen vanha rouva ottaa hänet hoiviinsa ja alkaa opettaa tälle juttuja.
Daniel ja Sarah tekevät hätälaskun Kittilän lentokentälle ja he jättävä vapautetut vangit suomalaisten huomaan. Lähtevät ajamaan Euroopan läpi vuokratuilla ja varastetuilla autoilla kohti kotia.

Daniel piristää Sarahia + (“Sattumalta” ajomatkan varrella on kaikkia tosi romanttisia kohteita) mukavaa deittailua VS mieleen tulee kauhukuvia Foxista Kylen vankina
Työ-linkki muuttuu muotoon: Haluan tämän toimivan.

Fox selvittää tunteensa Mimosaa kohtaan VS luostarin keiju-fu tyypit haluaa käyttää Foxia tuomaan Keijumaailman lähemmäs

Fox viettää luostarissa 3kk ennen kuin tajuaa luostarin meiningin ja pakenee.

Sarah rekryää teknosuperin, Sasha Samsonovan, 17-vuotiaan ukrainalaistytön VS EI suostuu kommunikoimaan vain Skypen välityksellä salaisesta piilopaikastaan

Viikko Sashan saapumisen jälkeen Fox saapuu kotiin ja säikäyttää Sashan mönkimällä aamuyöstä tämän petiin. Paniikkia ilmaantuu ja Daniel ja Sarah ryntää paikalle rauhoittelemaan tilanne. Danielin täysin platoninen ikävä ja rakkaus huokuu huoneessa ja Fox saa tiukan rutistuksen.

Comments

m1hka lasilintu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.