"Hopeasiipi" Rochelle Smith

Ilmeisen kaikkivoipainen keijuvastainen super

Description:

Keijujenvastaisen sodan Jean D’Arc, teki diilin avaruusolentojen kanssa. Synnytti lapsen, jonka isä on Daniel T. Gilliam, joka on nyt VPSV:n “Janen” jonnekin piiloittama.

Entinen Brixtonin noheva vartija.

Bio:

Rochelle on kotoisin Thetfordin maaseudulta. Nuorena Rochelle oli määrätietoinen ja reipas tyttö, harrasti ratsastusta ja partiota sen minkä perheen varat antoivat myöten kolmen siskoksen menoihin.

Pian täysi-ikäistyttyään Rochelle lähti armeijan leipiin kun tulevaisuuden suunnitelmat ei olleet selvillä mutta kotoa teki mieli päästä pois. Armeijan jälkeen turvallisuusala tuntui luontevalta suunnalta ja antoi mahdollisuuden muuttaa syrjäkyliltä Lontoon sykkeeseen. Työ kaukana kotoa on vieraannuttanut Rochellen suvustaan.

Rochelle tuli Brixtonin vankilaan töihin vasta puoli vuotta sitten, mutta ansaitsi pian niin vankien kuin muiden vartijoidenkin luottamuksen käytännönläheisenä ja ammattitaitoisena. Rochelle iski silmänsä Danieliin melkolailla heti ja pari olikin ensimmäisillä treffeillään jo pari viikkoa ensitapaamisesta.

"Hopeasiipi" Rochelle Smith

SUPERhimmeli m1hka m1hka