SUPERhimmeli

Funerlas and rekless rescue missions

And some more team bonding

Herra Reed, Fox ja Daniel pohtivat mistä löytää pidempiaikainen piilopaikka ja kertoo että haluaa lavastaa kuolemansa pelastaakseen perheensä ja ystävänsä.

Daniel tsemppaa Sarahin uskomaan uuden työnsä mielekkyyteen VS Sarah saa Danielin pettämään Rochellea kanssaan.

Fox ja Reed katoavat paikalta ostamaan teetä.

Daniel lavastaa kuolemansa uskottavasti VS Gault nostaa tämän supersankaripahisryhmän tapetille jutuissaan + tiimistä tulee isompi puheenaihe kuin ISIS ja siviilit innostuu kyttäämään pahisjulkkiksia (tiimi on maailman eka superryhmä)

Fox EI tekee vaikutuksen herra Reediin VS Foxin luullaan murhanneen Danielin
Tiimi-linkki muuttuu muotoon: Ansaitsenko heitä?
Keijumaailma -linkki muuttuu muotoon: Ehkä ne kaikki ei oo niin pahoja.

Sarah hankkii hyödyllisiä resursseja VS Sarah jää vangiksi.
Sarah taistelee Kylen kanssa joka saa tämän kiinni.

Fox, herra Reed ja Daniel suuntaavat Aldwychin suljetulle metroasemalle raivattuun salaiseen tukikohtaansa Sarahin hankkimien resurssien kanssa. Fox käy näyttäytymässä Ranskassa matkalla johonkin päin ja herra Reed tekee perinteisen katoamistemppunsa.

Daniel saa herra Reedin kertomaan tarkalleen kuinka vaarallisia keijut on vihollisena VR herra Reed tuntuu turvalliselta ja tutulta, vaikuttaa hyväsydämiseltä ja avuliaalta.

Sarah saa selville miksi hänellä on nämä voimat + (John ja kaksoisveljensä Kevin olivat Sarahin kanssa Avantime-operaation tutkmuskohteita ja John on Instituutissa kostaakseen Kevinin kohtalon) löytää liittolaisen Instituutin sisältä VS Sarah on pyytänyt voimia itse mutta unohtanut jostain syystä.

Sarah oli opiskeluaikoinaan osana Avantime -nimistä operaatiota jonka tarkoitus oli tutkia ja kehittää ihmisten telepaattisia kykyjä (Paula Singh, ensimmäinen telepaatti, oli laittanut tutkimuksen alulle). Operaatio ei kuitenkaan ollut menestyksekäs ja kaikkien koehenkilöiden muisti pyyhittiin varmuuden vuoksi. Tutkimusryhmä ei kuitenkaan ollut tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista, kuten Sarahin kyky hallita painovoimaa.

Fox bondaa Sarahin kanssa nähtyään etiäisen tämän kokemasta pulasta VS jää Instituutin vangiksi nuuskiessaan Sarahille tapahtuneita.

Päätyvät doupatuiksi ja Singhin aivourkinnan kohteeksi. Heräävät Foxin alkuperäisestä sellistä ja kuvittelevat pakenevansa sellin ovesta mutta päätyvätkin Sarahin vanhalle ala-asteelle. Näkevät läskiksi kiusatun pikku-Sarahin. Koulun siivouskomerosta parivaljakko päätyy Brixtonin toimintakeskukselle jossa Rose ei tunnista Foxia ja näkevät vilahduksen Danielista työskentelemässä. Pakenevat paikalta kun epäilyttävä kukkaisten tuoksuinen vanha eukko saapuu paikalle. Päätyvät Sarahin omaan huoneeseen vanhassa kotona jonka alakerrasta kuuluu riitelyä jossa nuori Sarah on selvästi osallisena.

Daniel saa herra Reedistä sydänystävän + (Danielin hautajaisissa Rochelle vaikuttaa enemmän helpottuneelta kuin murheen murtamalta) tajuaa että ei kannata eikä ole reilua enää roikkua Rochellen kanssa suhteessa VS Daniel on lööpeissä: supervoimainen psykopaattimurhaaja joka Sonja Cooperin johdolla saatiin päihitettyä.

Daniel panikoi kun Fox on kadonnut. Herra Reed kertoo Danielille kiehtovia tarinoita seikkailuistaan ja rauhoittelee tätä, viettävät leppoisan illan bondaten. Seuraavana aamuna käyvät vanhuspariskunnaksi naamioituneena Danielin hautajaisissa. Sydämestä ottaa nähdä pienet sisarukset ja työkaveri Helen surun murtamana, mutta vanhemmat ja Rochelle vaikuttavat pärjäävän. Daniel tajuaa että on parempi olla kertomatta kenellekään ettei ole kuollut. Kiittää ja halaa herra Reediä.

Comments

m1hka lasilintu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.