SUPERhimmeli

Team bonding

Not like that! You pervert!

Sarah: Hanki ratkaiseva määrä resursseja VS Vanhat tutut ja suolat
Fox: Saa kaksoisolento ihastumaan itseesi VS Huono PR
Daniel: Tarvitsee sydänystävän VS Tutkiva journalisti William C. Gault

Taikaa/Totta, Ottaminen/Pyytäminen

Daniel varjostaa Brixtonin vankilaa seuraavana aamuna ja lähtee seuraamaan yhtä vanhaa työkaveriaan Heleniä. Yllättää tämän rappukäytävässä ja haluaa puhua. Daniel manipuloi Helenin luottamaan itseensä. Daniel pyytää Heleniä olemaan puhumatta osallisuudestaan. Toimittajia on kuitenkin pyörinyt nuuskimassa tapausta. Helen lupaa jutella Danielin nähneiden kollegoiden kanssa. Daniel soitti vanhemmilleen ja keksi jonkin valheen jolla sai ne lähtemään pariksi päiväksi kotoa.

Daniel haluaa että pahikset ei saa vihiä sen vanhemmista (Danielilla on yllättävän lojaaleja työkavereita) VS William Gault pääsee Danielin jäljille.

Tiimi on löytänyt turvapaikan yhdestä monista Blue Wave Capitalin autioittamista tehtaista.

Fox ja Mr Reed käyvät kävelemässä ja juttelemassa, Fox kysyy vanhemmistaan. Keskustelu ei tunnu menevän oikein mihinkään.

Fox koukuttaa Mr Reedin kommentillaan alieneista + (Reed on kyllästynyt salailuun) Mr Reed kertoo Foxille vanhemmista VS herra Reed pitää Foxia vain alhaisena varkaana ja karkurina, laitapuolen kulkijana.

Daniel kertoo tiimille ja Mr Reedille avaruusolennoista. Robotti/kyborgi otukset liittyy PanTechiin ja Roscosmos Tunguskan asemineen liittyy jotenkin yhtälöön. Sarahin entinen kilpailija Bertie Mason on käsitellyt BlueWave Capitalin puolelta PanTechin asioita ja ilmeisesti tietää Tungustastakin. Nämä kaksi mainittiin Harryn kidnappauksen ohessa. Ravenscar Instituutissa Singh ja muutama muu on pahisten taskussa. Pääpahiksena tuntuu häiläävän joku tai jokin pelkästään Mustana Tähtenä tunnettu jolta kaikki tuntuu ottavan käskyjä.

Herra Reed suostuu hieman kautta rantain kierrellen kaarrellen auttamaan. Antaa ymmärtää sanomatta mitään, että odottaa vastapalvelusta. Reed myöhemmin huomauttaa Foxille, että on parempi, että näitten alieneitten parempi olla totta.

Daniel kovistelee herra Reediä ja kertoo Foxille olevansa puoliksi alieni. Sarah tarjoaa Reedille teetä.

Sarah EI saa järjestettyä tapaamisen Liberty Morrown kanssa VS Lyle Clearly kuulee että Liberty tapaa Gravitrixin kanssa ja tieto vuotaa + Liberty joutuu vaaraan sen takia (Libertyn PA Mitchellillä on suhe Bertie Masonin kanssa)

Bertie Mason on onnistunut ujuttamaan salamurhaajan Libertyn henkilökunnan sekaan ja uhkaa, että jos Liberty on missään tekemisissä Gravitrixin kanssa niin tälle käy huonosti.

Tapaaminen on hyvin lyhyt ja mitään ei oikeasti puhuta. Daniel tuntee, että jollain Libertyn henkivartioista on pahoja aikeita, mutta ei tiedä kuka se on. Daniel, Fox ja Mr Reed ovat paikalla undercover. Mr Reedin mielestä on hyvä cover jos he esittävät uusioperhettä. Flirttaa Danielille armotta.

Comments

m1hka lasilintu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.