SUPERhimmeli

Tunteita ja turhautumisia

Nettiyhteyden puute kiristää tunnelmaa. Fox vaipuu painajaiseen, josta vain eräs rakas tuttava voi hänet herättää. Uusi uhka ilmaantuu horisonttiin.

Sasha “Datamancer” Samsonova: Löydä syy olla sankari
Fox “Portal”: Tee sydämen valinta
Noah “Albedo” Murphy: Paljasta huolella haudattu salaisuus

Sasha EI löydä ranchin puhelinlinjan kautta nettiä VS Jää jumiin puhelimeen koska ei osaa olla ilman nettiyhteyttä.

Noah löytää ranchin resurssit + (Noahilla on kokemusta esineiden jälleenmyyntiarvon arvioimisesta) “löytää” hyvin arvokkaan kolmen postimerkin setin VS jää kiinni varastamisesta

Sasha hakeutuu internetiin makaamalla lusikassa nukkuvan Libertyn kanssa VS Uutisten mukaan ainakin kaksi Tunguskasta pelastettua – Jasmine Yusupova ja Trofim Bodrov – on joutunut epäillyn henkirikoksen kohteeksi. Aamulla Liberty naureskelee nähneensä unta nettaamisesta.

Fox jää jumiin painajaiseen jossa pakoilee jahtaajaansa ja tunteitaan ja tajuaa että hyökkääjä on herra Reed.

Noah ystävystyy Sashan kanssa + (Noahin pikkusisko on autistinen joten Noah osaa puhua ihmisille jotka ei puhu) saa aikaan molemminpuolista flirttiä VS alkaa ihmetellä miten Sashan kaltainen super vois olla hyvis?!
Sasha -linkki muuttuu muotoon: kiehtova/karmiva keissi
Fox -linkki muuttuu muotoon: ois kiva et se ei nyt kuolis

Sasha ottaa yhteyden Danieliin ja saa tämän Foxin avuksi + (Datamancerin ja Libertyn voimat ovat erittäin yhteensopivat ja linkattuina voivat käyttää toistensa voimia) Sasha ja Liberty jakavat ajatuksensa yhteyden aikana VS Kokemus on Libertylle hyvin traumaattinen.
Fox-linkki muuttuu muotoon: Katsominen ei riitä

Neljä päivää Foxin nukahtamisesta Sasha ja Noah ideoi että nyt tarvitaan apua joltain joka pystyy vaikuttamaan uniin ja Clairvoyanthan se tulee mieleen Sashalle. Libertyn kautta Datamancer tavoittaa Danielin Seattlesta hipsterikahvilasta, ilmeisesti lähdössä laivalla jonnekin, lupaa auttaa heti kun kuulee Foxin olevan pulassa.

Foxilla ja Danielilla on todella söpö hetki ennen kun molemmat heräävät VS jättiportaali aiheutti hetkellisen repeämän maailmojen välille ja sen läpi ihmisten maailmaan putosi keijumaailman olentoja.

Daniel ilmaantuu Foxin painajais-Lontooseen tämän piiloutuessa Danielin vanhan kämpän kaappiin. Yhdessä pakoillessa kuulevat herra Reedin syyttävän Foxia keijumaailman hirviöiden tuomisesta ihmisten maailmaan ja Daniel vahvistaa väitteen VPSV:n tiedustelutietojen mukaan todeksi. Lopulta jallittavat ja tiputtavat Reedin Lara Newman-Morrisin asianajotoimiston ikkunasta alas. Daniel lupaa Foxille että tulee takaisin kunhan hoitaa omat asiansa ja Fox tunnusta tykkäävänsä Danielista juuri ennen kuin uni päättyy.

Sasha saa Libertyn tuntemaan itsensä edes jonkun hyväksymäksi VS taisteluhalvaus + netin syövereistä tulee esiin nemesis!

Sasha ja Liberty tapaavat Sashan koodaamassa intranet chätissä. Sasha esiintyy koodia tihkuvana itsenään, Liberty debytanttina. Sasha opettaa Libertya ilakoimaan netin hiekkalaatikolla. Crackerjack-niminen superhakkeri vangitsee heidät virtuaali-Tunguskaan missä Jasminea ja Trofimia kidutetaan kuoliaaksi. Sasha ja Liberty purkavat puzzlet joita on heidän ja vapauden tiellä. Tämän jälkeen he palaavat tosimaailmaan, missä teknolonkero sivaltaa vahingossa Sashaa, ja tämä jähmettyy taisteluhalvauksen syövereihin. Liberty lohduttaa sen minkä pystyy.

Noah saa selville että Sarah ikävöi Danielia (Fox kertoo Sarahille tapaamisestaan Danielin kanssa ja Noah salakuuntelee kun nämä puhuvat fiiliksistään ja Danielin epäilyttävyydestä) VS tuntee olonsa ihan nulikaksi tässä seurassa

Fox ja Sarah löytävät yhteisen sävelen jutellessaan Danielista + molemminpuolinen avautuminen VS jäytävä syyllisyys tunteista Danielia kohtaan koska se on Valtiattaren pettämistä!

Comments

m1hka m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.