SUPERhimmeli

Unesta todeksi

Fox on kohteliaasti katsomatta teini-ikäistä Sarahia tämän onanointitouhuissa + (keijumaassa tehdään julkisesti paljon villimpiäkin juttuja) Fox tekee kypsällä käytöksellään vaikutuksen Sarahiin VS vanha Sarah EI alkaa panettaa.

Teini-Sarahin äiti tuli läpsimään tytärtään synninteon palkintona. Teini-Sarah suuttui, veti äitiään nyrkillä turpaan ja potkaisi lonkan hajalle. Teini-Sarah veti äkkiä lähimmät vaatteet päälleen ja pakeni ikkunasta reppu olallaan.

Fox ja Sarah perääntyvät kaapin kautta “Narniaan”, eli Talvihovin valtakuntaan. Kaikki on todella kaunista ja lumista, sininen hetki. Fox on hermostunut ja pelokas. Lähtevät seuraamaan juuri ohi kulkeneen seurueen jälkiä etsimään ovea.

Daniel löytää Foxin ja Sarahin Talvihovi-muisteloista VS jää itsekin unimaailman vangiksi + (kulkiessaan toisten polkuja muistojen läpi kuulee kummitusääninä teini-Sarahin voihkintaa) mustasukkainen olo
Työ-linkki muuttuu muotoon: eikö ois mitään muuta vaihtoehtoista porukkaa?
Herra Reed-linkki muuttuu muotoon: hyvistä aikeista huolimatta taikuus ei taida olla kovin luotettavaa

Foxilla on Syksyn Ensimmäinen Lehti VS Fox joutui pulaan Keijumaailmassa koska varasti Syksyn Ensimmäisen Lehden.

Tiimi ryömii sisään auringon pilkahduksen poraaman kolon kautta ja päätyvät salakuuntelemaan Foxin oikeudenkäyntiä. Salin takaseinällä on laskematon määrä rivi portaaleja jotka johtavat eri paikkoihin.

Fox sai vastakaikua rakastetultaan Mïmosalta + (muisto-Fox saa Danielin aiheuttamaan Keijukuningattarelle hetkellisen heltymiskohtauksen) Badass pakeneminen tilanteesta VS Yksi Foxin syytteistä on lämpimien tunteiden tunteminen korkeammassa asemassa olevaa kohtaan + rakastettu on joutunut kärsimään avunannosta Foxin paossa
Keijumaailma-linkki muuttuu muotoon: Joskus sinne on vähän ikävä.

Prinsessa Mïmosa karkoitetaan keijumaailmasta ellei hän palaa Fox ja varastamansa Lehti mukanaan. Häntä käytetään eka Peilimaailmassa.

Sarah puhuu porukan ulos Talvihovista VS Sarahille jää syvä kaipuu Talvihovin kauneuteen.

Porukka kävelee portista sisään ja Stonehengen portista ulos takaisin oikeaan maailmaan.

Daniel tajuaa miksi ollaan oikeassa maailmassa eikä vain herätty kukin paikoiltamme VS Singh kerkesi saada Sarahista ja Foxista irti tärkeää tietoa

Daniel kokoaa tiimin heti kasaan ja kertoo kaiken mitä tietää, myös omasta syntyperästään ja Rochellen vauvasta. Sarah kertoo Paula Singhiltä saamistaan muistoistaan. Muukin tiimi jakaa tietonsa keskenään.

Sarah saa Danielista varoventtiilin turhaumilleen + (Daniel muistuttaa Sarahin entistä poikakaveria jonka tämä dumppasi turhamaisuuttaan vaikka rakasti) Sarah ei inhoa itseään Danielia kohtaan tuntemiensa tunteiden takia VS Daniel saa Sarahin ymmärtämään että hän tarvitsee tätä tiimiä

Fox nyysii Danielin limpparit ja vetää sokerihumalat ja näkee halluja Mïmosasta.

Fox saa tietää että Mïmosa edelleen rakastaa Foxia (Mïmosan suku on Syksyn Ensimmäisen Lehden vartijoita, sen kautta aiemmin jäljitti Foxin ja nyt Fox saa yhteyden) VS Mimosa vilpittömästi haluaa jakaa Peilimaailman Foxin kanssa.

Fox lopulta sammuu huoneensa lattialle poski limukkalätäkkössä.

Sillä aikaa herra Reed on leppoisalla iltakävelyllä aikeissaan kävelyn jälkeen hakea joukolle illallista.

Comments

m1hka m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.